Andere diensten

 

Mondium ontwikkelt voortdurend nieuwe diensten en houdt u via de website op de hoogte van de ontwikkeling hiervan.

Sinds oktober 2017 is het mogelijk om in Mondium een afspraak te maken met diëtiste Laura van der Meijden. Zij is zelfstandig gevestigd onder de naam Dieetplaneet.nl, maar werkt ook nauw samen met de afdeling psychologie om cliënten die daar behoefte aan hebben, parallel met de psycholoog te begeleiden. 

Sinds mei 2015 worden er binnen de psychologiepraktijk ook EMDR-behandelingen gegeven. 

Per 1 januari 2016 heeft Mondium een contract Jeugdzorg met alle gemeenten in de regio Rivierenland. Kinderen en pubers krijgen psychodiagnostisch onderzoek en/of behandeling binnen vergoeding door de gemeente. In overleg met ouders, huisartsen, scholen en/of Sociaal Team.
En per 1 januari 2018 verzorgen wij ook psychologische hulp voor kinderen en jongeren uit de gemeenten van regio Lekstroom (provincie Utrecht), met name uit de gemeente Vijfheerenlanden. 

Sinds september 2016 hebben wij een eigen Cogmed coach in huis voor het geven van Cogmed trainingen.

 

Voor een second opinion-onderzoek na de uitslag van de Entreetoets groep 7 of de Citotoets groep 8, kunt u bij Mondium terecht.


De psychologiepraktijk is in de zomermaanden continu geopend voor intake en behandeling van volwassenen en voor onderzoeken van kinderen en jeugd.