Cliënt Waarderingen

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Als je anoniem een bericht wilt achterlaten, vermeld dan bij je naam alleen 1 of 2 initialen.
Je email adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IPadres 3.238.174.191 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
M. M. uit dorp schreef op december 22, 2018:
November 2018 Dat ik op mijn 55ste eindelijk weet waar ik al mijn hele leven tegen op bokste, dank ik aan Gerda. Want ik had al enkele keren therapie gehad in de afgelopen 25 jaar, maar achteraf bezien hebben andere psychologen nooit echt uitgezocht waar mijn angsten en depressieve gevoelens door veroorzaakt werden. Ik kwam bij Mondium met een ernstige depressie en na bijna 1,5 jaar intensieve therapie, waarin het steeds beter met me ging, maar ik nog wel tegen e.e.a. bleef aanlopen, viel dit voorjaar het woord autisme. Dus op advies van Gerda erover gaan lezen, waaronder het boek Aspergirls. Zoveel herkenbaar, dus een hele ochtend daarop onderzocht. Dit kon ook bij Mondium; zo fijn! Diagnose: A.S.S. (autisme spectrum stoornis) niveau 1. En tja, is dat wel iets om blij mee te zijn? Ja! Ik ben blij dat ik nu weet dat ik er niks aan kan doen dat ik dit heb. Daar word je mee geboren en blijft gedurende je hele leven een rol spelen. Het nu te weten helpt mij om mijn leven te leven op mijn manier. Dat als iemand vraagt hoe het met mij gaat, ik kan zeggen: ik ben tevreden. En gaat het in de toekomst toch weer even wat minder, mag ik altijd terugkomen. Dat is een prettig gevoel. Dankjewel, Gerda, voor al je hulp en de meegegeven tips over hoe te leven met A.S.S. en succes met Mondium.
D. D. schreef op maart 6, 2018:
Wij zijn een traject gestart voor onze zoon bij Mondium om duidelijkheid te krijgen over zijn capaciteiten. Dit omdat zijn cito toetsen iets anders lieten zien dan wij dachten. Cynthia heeft hem daar goed bij geholpen en begeleid. Hij vond het absoluut niet erg om naar toe te gaan, en daar toetsen te moeten maken. De communicatie tussen Cynthia en ons verliep duidelijk en soepel. Het heeft ons duidelijkheid gegeven, en onze zoon houvast.
B. B. uit dorp schreef op maart 2, 2018:
Na een zwaar en intens leven vol pijn en verdriet en zonder hoop kwam ik op mijn 50tigste bij Gerda, Samen zijn we de bijzondere reis gestart die mij inzichten gaf waarom ik de dingen deed en waar ze vandaan kwamen. Een emotioneel verwaarloosd kind lag aan de grondslag van alles wat ik deed, en dit beïnvloede mijn gehele leven tot zover. Na vele uren puzzelen en de bijzondere EMDR-sessies ben ik na een jaar zoveel wijzer en verder in mijn leven. Zonder pijn en verdriet, vol vertrouwen, met hoop en tevreden met mezelf ga ik de volgende fase in. Gerda, uit het diepst van mijn hart, dankjewel, voor je steun, je warmte en gezelligheid. Je bent een bijzonder vriendelijk, zeer kundig warm mens die een plaatsje in mijn hart heeft verdiend.
P. P. uit dorp schreef op maart 2, 2018:
Mijn dochter is bij Mondium in behandeling geweest. Wij hebben een bijzondere ontwikkeling bij haar gezien. Ze heeft veel meer zelfvertrouwen en staat steviger in haar schoenen. Dit jaar is het gemakkelijkste jaar tot nu toe van haar gehele basisschoolperiode. Mooi om te zien dat jullie inspanning heeft bijgedragen aan haar zelfverzekerdheid.
G. G. uit dorp schreef op februari 20, 2018:
Mijn dochter zat niet goed in haar vel, en had weinig zelfvertrouwen. Door 1x in de week naar Cynthia te gaan, zag ik mijn dochter weer helemaal opbloeien, en ze kreeg weer haar zelfvertrouwen terug. Ze is gelukkig weer de vrolijke lieve meid die ze was. Cynthia erg bedankt voor je inzet en hulp voor onze dochter.
M. M. uit dorp schreef op februari 2, 2018:
Via mijn huisarts ben ik bij Psycholoog Gerda Bakker in de praktijk gekomen. Vanaf het eerste moment had ik een gevoel van veiligheid bij Gerda. Ze nam in het eerste gesprek al uitgebreid de tijd voor mij. Gerda heeft mij meer inzicht gegeven in mezelf en in mijn relaties met anderen. Ook gaf Gerda mij tools om naar oplossingen en veranderingen te kijken die bij mij passen. EMDR heeft mij hier ook erg bij geholpen. De praktijk is sfeervol ingericht waardoor ik mij ook direct op mijn gemak voelde. Gerda is vakkundig, eerlijk, helder in haar aanpak en grondig, alles wordt besproken. Gerda, bedankt voor jouw tijd en aandacht. Alle goeds voor jou!
H. H. schreef op oktober 18, 2017:
Ik heb ruim een jaar bij de Psychologe gelopen, daar ik behoorlijk van slag was, zat er diep in. Dankzij haar rustige reactie, het luisterend oor als eerste, daarna de test, waaruit blijkt hoe diep je zit. Het belangrijkste voor mij is altijd geweest, dat ze de tijd voor je nam. Iedere keer als je weer kwam, was het toch als eerste de vraag, hoe je je voelde, en alles wat daar omheen zat. Als klant ga je door een lange vermoeiende weg. Juist die ondersteuning op die weg van de Psychologe maakt dat het op den duur steeds beter gaat. De rust en de tijd die er altijd weer voor je wordt genomen, geeft jezelf ook een steeds beter gevoel, dat je het ook zelf weer beter aan kan. Zelf heb ik een goede ervaring over de Psychologe, zou ook Mondium aanraden als ik soms iemand tegen kom. De rust, de Tijd. die er voor je is. Ideaal. Ik ben een zeer tevreden klant, die nu weer helemaal genezen is. Vriendelijke groet: H.
S S uit Culemborg schreef op mei 9, 2017:
Met Gerda ben ik gegaan naar de kern van mezelf. Wie ben ik? Waarom ben ik geworden wie ik ben? En, last but not least, wie zou ik willen zijn? Door mezelf goed te leren kennen, weet ik wat mij energie geeft en waar ik aan moet werken. Dat geeft mij hoop!
G. G. schreef op april 19, 2017:
Heel goede gesprekken gehad, waar we in goed overleg zochten naar de oorzaken van mijn angsten. Uiteindelijk, dankzij de doortastendheid, goed luisteren en doorvragen van psycholoog Gerda Bakker het laatste puzzelstukje gevonden. Daardoor kon ik behandeld worden met EMDR en gewerkt met schematherapie. Vol energie en levenslust heb ik de behandeling kunnen afsluiten!
W. W. schreef op maart 27, 2017:
Beste Gerda, Je hebt mij geholpen mijn geluk terug te vinden. Dank je wel! Ik wens jou ook alle geluk. W.