Waar vindt u ons ?

 

Praktijkadres:  – Veerweg 3A   (1e verdieping)

                               4153 AS Beesd 
                            – Pfinztalstraat 16
                               4143 JB Leerdam

 

Telefoon:              0345-683115, Kantoor

                               06-51353856, Cees Bakker                               

 

Email:                     jeugdzorg@mondium.nl  

                                volwassenenzorg@mondium.nl  
Website:                www.mondium.nl


Routebeschrijving   Praktijkadres in Beesd:

Praktijk is op de eerste verdieping boven autoshowroom Willem Cornelissen.
Route: Parkeren aan achterzijde van het garagebedrijf aan de rechterkant van de autowasplaats, op het zwarte grind. Rondom het pand lopen, de pijlborden ‘Mondium’ volgen. Doorlopen tot aan de achterdeur met ‘Mondium’. Daar de trap op.
Of: Parkeren aan de overkant bij Kwekerij Leo Akkerman op de parkeerplaatsen met het bord Mondium. De voordeur bevindt zich links tussen haag en showroom.
Alleen ’s avonds kan er aan de voorzijde worden geparkeerd en dan via de voordeur links naar binnen.
Fietsers: altijd achter om het garagebedrijf gaan, bij de achterdeur parkeren.
NB. vanaf 1 juni 2020 geldt er een speciale Coronamaatregel wat betreft de uitgang. Door de 1-richtingsroute in de praktijk, bevindt de uitgang zich aan de andere zijde van het gebouw en komt u buiten in de hoek tussen werkplaats en showroom (via de witte deur). 

Voor cliënten die slecht ter been zijn of die gebruik maken van een rolstoel, maken wij afspraken in onze spreekkamer in Rumpt, Achtermonde 38. Deze is volledig rolstoeltoegankelijk. Of in de praktijk in Leerdam. Ook deze is rolstoeltoegankelijk.

Praktijkadres in Leerdam:
Sinds 1 juli 2020 kunnen cliënten ook terecht op onze nieuwe (2e) vestiging op de Pfinztalstraat 16 in Leerdam.
Deze is rolstoeltoegankelijk.
Routebeschrijving :
De Pfinztalstraat loopt parallel aan de Schaikseweg in Leerdam. Dit is de doorgaande weg met gescheiden rijbanen die begint bij de spoorwegovergang en de rotonde bij de Industrieweg, en die gaat door in de richting A2 tot aan Schoonrewoerd. Tussen de rotondes met de Energieweg (bij het Heerenlanden College) en de Techniekweg (bij Karwei), is aan de rechterzijde van de Schaikseweg de inrit van de Pfinztalstraat.

Let op: Deze inrit komt al 20 meter na het passeren van de bushalte.

De Pfinztalstraat kan alléén vanaf deze zijde worden bereikt. De andere verbinding met de Schaikseweg is een uitrit waar je rechts, richting Karwei/Schoonrewoerd, moet afslaan.


Als je weer richting station/centrum wilt gaan vanaf de Pfinztalstraat, dan eerst keren bij de rotonde met de Techniekweg (bij de Karwei). Fietsers kunnen wel terug via het fietspad bij de inrit.

Kom je vanaf de A2 / Schoonrewoerd, dan na de rotonde bij de Karwei eerst doorrijden tot aan de volgende rotonde bij het Heerenlanden College, en daar omkeren.

Parkeren kan voor de deur bij Mondium BV. De meeste parkeerplaatsen echter zijn aan de achterkant. Dus rechts om de hoek en 20 meter verder zijn voldoende parkeervakken.
Fietsen kunnen vóór het pand van nummer 16 worden geplaatst.

Vanaf station Leerdam is het 900 meter, 12 minuten, lopen.

 

BEESD: