Waar vindt u ons ?

 

Praktijkadres:  – Veerweg 3A   (1e verdieping)

                               4153 AS Beesd 
                            – Pfinztalstraat 16
                               4143 JB Leerdam

 

Telefoon:              0345-683115, Kantoor

 

Email:                     jeugdzorg@mondium.nl  

                                volwassenenzorg@mondium.nl  
Website:                www.mondium.nl


Routebeschrijving   Praktijkadres in Beesd:

Praktijk is op de eerste verdieping boven autoshowroom Willem Cornelissen.
Route: Parkeren aan achterzijde van het garagebedrijf aan de rechterkant van de autowasplaats, op het zwarte grind. Of verderop bij de schutting met de bordjes “Parkeren bezoekers Mondium”.  Rondom het pand lopen, de pijlborden ‘Mondium’ volgen. Doorlopen tot aan de achterdeur met ‘Mondium’. Daar de trap op.
Of: Parkeren aan de overkant bij Kwekerij Leo Akkerman. De voordeur bevindt zich links tussen haag en showroom.
Fietsers: altijd achter om het garagebedrijf gaan, bij de achterdeur parkeren.

Voor cliënten die slecht ter been zijn of die gebruik maken van een rolstoel, maken wij afspraken in de praktijk in Leerdam. Deze is volledig rolstoeltoegankelijk. 

Routebeschrijving   Praktijkadres in Leerdam:

De Pfinztalstraat loopt parallel aan de Schaikseweg in Leerdam. Dit is de doorgaande weg met gescheiden rijbanen die begint bij de spoorwegovergang en de rotonde bij de Industrieweg, en die gaat door in de richting A2 tot aan Schoonrewoerd. Tussen de rotondes met de Energieweg (bij het Heerenlanden College) en de Techniekweg (bij Karwei), is aan de rechterzijde van de Schaikseweg de inrit van de Pfinztalstraat.

Let op: Deze inrit komt al 20 meter na het passeren van de bushalte.

De Pfinztalstraat kan alléén vanaf deze zijde worden bereikt. De andere verbinding met de Schaikseweg is een uitrit waar je rechts, richting Karwei/Schoonrewoerd, moet afslaan.


Als je weer richting station/centrum wilt gaan vanaf de Pfinztalstraat, dan eerst keren bij de rotonde met de Techniekweg (bij de Karwei). Fietsers kunnen wel terug via het fietspad bij de inrit.

Kom je vanaf de A2 / Schoonrewoerd, dan na de rotonde bij de Karwei eerst doorrijden tot aan de volgende rotonde bij het Heerenlanden College, en daar omkeren.

Parkeren kan voor de deur bij Mondium BV. De meeste parkeerplaatsen echter zijn aan de achterkant. Dus rechts om de hoek en 20 meter verder zijn parkeervakken. En ook in de straat voor het politiebureau zijn parkeervakken.
Fietsen kunnen vóór het pand van nummer 16 worden geplaatst.

Vanaf station Leerdam is het 900 meter, 12 minuten, lopen.

 

BEESD: